Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
www.croportal.net Hrvatski Web Portal - Vijesti, Informacije, Glazba, Film, Besplatni Servisi, Zanimljivosti, Smijesne slika, Opticke Iluzije,Zabava, Forum, Besplatan E-Mail, i još mnogo toga. Posjetite CROPORTAL.NET
 
Trazi | Forum | Guestbook | Top Lista | Linkovi | Preporuka | Kontakt 

 

Zarada E-Mailom

Allyousubmitters - je stvarno jedan od najboljih servisa za zaradu čitanjem E-mail poruka. Redovno isplaćuju svoje korisnike i to kada sakupite 50$. Prvi i jedini servis kod koga je to moguće za mjeseca dana. U prvih 3-5 dana od AYS ćete dobiti stotinjak e-mail poruka. Za svaki E-mail ste plaćeni 0.05$. Također možete klikati i na bannere sponzora. Za svaki klik ste plaćeni 5 centi. Svakako se učlanite!!!

Ako se želite prijaviti na Allyousubmitters kliknite ovdje.

Inboxcash -je firma, koja vam plaća za primanje e-pošte. Do sada sigurno najbolji program. Zašto kažem najbolji? Zato, jer si visinu zarade za primljeni e-mail odredite sami i to od $0.01 do $10.00. Zaista nevjerojatno, pa ipak istinito. Do $10 za samo 1 e-mail. Sami si također izberete, kako često da vam šalju e-maile na vašu e-adresu. Plaćat će vam također 10 dolara za svakog člana, koji će se upisati preko vas. Ćek možete zahtjevati, nakon št ozaradite $50,00 ili više. POSTUPAK PRIJAVE: Prijavite se tako, da kliknite na reklamnu poruku pod tekstom. Nakon što dođete na njihovu stranicu upišite svoj e-mail na mjesto, gdje piše "join today" in pritisnite "enter". Daju vam privremenu lozinku, koju možete kasnije promjeniti. Pritisnite "login". Sada ste na stranici, gdje je vaša statistika zarade. Najprije upišite vaše osobne podatke s klikom na "update your profile" (tu također možete promjeniti lozinku), nakon toga kliknite na "refer your friends". Tu se nalazi vaš link. Kada ćete slati e-maile svojim prijateljima, znancima, pošaljite im i taj link, ako želite, da za svakoga koji se prijavi preko vas, dobijete 10 dolara. UPOZORENJE: Savjetujem vam, da pri izboru rubrika, označite sve (tako ćete sigurno dobiti puno e-mailova). Pri određivanju jezika izaberite engleski, jer je sigurno najviše engleskih reklamnih poruka. Da ćete sigurno dobiti puno e-mailova, u oknu "How often would you like to receive e-mails" označite "As often as possible".

Ako se želite prijaviti na Inboxcash kliknite ovdje.

MikesPaid4Email - je jako dobar servis za zaradu čitanjem e-mail poruka. Pri učlanjenju dobivate 30$, a isplaćuju kada sakupite 150$. Sa ovim servisom će vam to biti lako. Kod nekih firmi čekate više od tjedan dana za e-mail, ali kod ovog servisa stvari su drugačije. Kada se učlanite dobivate jedan e-mail sa 126 linkova na koje trebate kliknuti (naravno ako želite). Za svaki link na koji ste kliknuli platiti će vam 0.01$. Kasnije će vam stizati mailovi također u takvim količinama, ali će vrijediti više novaca.Također plaćaju i za klikanje na bannere sponzora. Svaki klik na banner vrijedi isto kao i jedan e-mail Plaćaju za 10 nivoa referala i od svakog nivoa dobivate 10% zarade. Znači od vaših referala i  od referala vaših referala dobivate po 10% zarade. Za svakog tko se učlani preko vas biti ćete plaćeni 2$.

Ako se želite prijaviti na MikesPaid4Email kliknite ovdje.

RichMails - je servis koji je u zadnje vrijeme jako popularan prije svega zbog toga što kod registracije dobivate 100$ na vaš račun i to skroz BESPLATNO. Neka vas to ne dovodi u sumnju jer i njihov broj članova prelazi 100000. Mailovi stižu svakodnevno, a postoji i servis za zarađivanje. Paid Per Click - klikanjem na ponuđene bannere. Minimalna isplata čeka je malo veća i iznosi 350$, ali to se relativno brzo sakupi. Kad sakupite 350$ samo zatražite ček i on će vam stići na kućnu adresu. Vrlo jednostavno.

Ako se želite prijaviti RichMails na kliknite ovdje.

HTmail - je tvrtka koja vas plaća čak 0.24$ po jednoj reklamnoj poruci. Minimalan iznos čeka je 10$. Princip rada kod HTmaila je drukčiji nego kod ostalih poruka. Kada dobijete reklamnu poruku morate kliknuti na link i otvorit će vam se 2 prozora. Jedan je za sajt sponzora i za njega dobivate 8 centi, a drugi je upitnik od nekoliko pitanja u vezi izgleda sajta. Za popunjeni formular dobivate 0.16$ znači sveukupno 0.24$.

Ako želite da se prijavite na HTmail kliknite ovdje.

Sendmoreinfo - je najstarija tvrtka koja vas plaća za čitanje e-mailova. Šalju najviše plaćenih poruka. Za svaki pročitani e-mail plaćeni ste 5 centi, a za pročitani e-mail vaših referala još 2 centi. Minimalan iznos čeka je 10$. Povremeno će vam stizati specijalne ponude njihovih sponzora i ako se prijavite na njih dobivate minimum 0.25$ i više.

Ako želite da se prijavite na Sendmoreinfo  kliknite ovdje. 

Sacmoney - za svaku pročitanu poruku dobivate 10 bodova. vrijednost bodova se obračunava u dolare svakog mjeseca. Ova tvrtka se može pohvaliti najvećim brojem reklamnih poruka i konstantim rastom, što se može vidjeti na njihovoj prezentaciji koja obiluje sa statistikama o njihovom radu. Gotovo svakodnevno šalju reklamne poruke, nekad i više njih za jedan dan. Također svaki put kada sa njihovog servera pošaljete e-mail prijatelju zaradite 20 bodova. Također svaki put kada se logirate dobivate 1 bod. Ova tvrtka konstanto dodaje nove sadržaje za zaradu.

Ako želite da se prijavite Sacmoney  na kliknite ovdje

Inboxdollars - plaćeni ste 5 centi za pročitanu poruku i 1 centi za poruku vaših referala. Minimalan iznos čeka je 20$. Kada posjetite link iz reklamne poruke kod ove tvrtke otvorit će vam se stranica gdje trebate u polje Confirm da upišete vašu lozinku i stisnete enter. Tako potvrđujete da ste pročitali poruku. Zatim će vam se stranica učitati i to je to.

Ako želite da se prijavite na Inboxdollars  kliknite ovdje.

E-mailpaysu -  vas plaća 0.01 po kliku na bannere sponzora. Ova kompanija posjeduje i vrlo moćan paid-to-read-email program, tako da u kombinaciji ova 2 možete još više zaraditi. Bannere posjećujete tako što ispod slike novčića upišete vaš username i kliknete na novčić. Tada će vam se učitati stranica sponzora i javit će vam da ste plaćeni.

Ako se želite prijaviti za E-mailpaysu kliknite ovdje

Ouah - vas plaća minimum 3 centi po običnoj reklamnoj poruci do 2.29$ za one zahtjevnije za koje će trebati malo više vremena. Poruke mogu tekstualne , mogu sadržati banner na koji treba kliknuti, također mogu sadržati određenu animaciju, video poruku ili upitnik. Veća i zahtjevnija poruka - veća zarada. Plaćaju vas za 4 nivoa referala po sistemu 1.nivo - 20%, 2.nivo - 10%, 3.nivo - 5% i 4.nivo - 2,5%. Ček šalju kada skupite 15.24$ Zarađeni novac šalju 10 sljedećeg mjeseca.

Ako želite da se prijavite na Ouah kliknite ovdje

Paidbizopmail - je poznati servis na kojemu imate 3 načina zarađivanja: Paide Per Click, čitanjem E-Maila i Paid To Signup (servis za zarađivanje prijavljivanjem na druge sajtove). Kada se registrirate dobivate 5$ bonus. Ovdje možete koristiti Paid To Signup - princip rada zasniva se na tome da prijavljivanjem na ponuđene linkove na vaš račun stiže određena svota, obično od 0.5 do 2.00$ po prijavi. Naime ovaj servis Paid To Sign Up je u zadnje vrijeme jako forsiran tako da za vrlo kratko vrijeme (sat ili dva) možete zaraditi i 100$.

Ako se želite prijaviti na Paidbizopmail kliknite ovdje.

Onedollaremail - je jako dobar servis za zaradu kod kojeg e-mailovi stižu redovito. Požurite se registrirati jer se svaki dan dijele novčane nagrade od 100$, 50, 10, 2 i 1$. Tvrtka vas plaća od 0.02$ do 15$ po e-mailu. Postoji i servis Paid To Click na kojem se može zaraditi 0.10$ dnevno za samo brze klikanje na bannere.

Ako se želite prijaviti na Onedollaremail kliknite ovdje.

Refrewards - je dobar servis za zaradu. Za svaku e-mail poruku koju primite i kliknete na link u njoj dobivate 0.05$. Dodatnu zaradu možete ostvariti besplatnim učlanjivanjem na sajtove njihovih sponzora (0.10 - 2$ po učlanjenju). Isplate se vrše u cijelom svijetu jedanput mjesečno. Ček dobivate kada se na vašem računu skupi najmanje 25$.

Ako se želite prijaviti na Refrewards kliknite ovdje.

SexySend - je također jako dobar servis za zaradu e-mailom. Dobro se plaća, a baziran je kao adult site.

Ako se želite prijaviti na SexySend kliknite ovdje.

AllCommunity - je također još jedan servis za zaradu e-mail porukama

Ako se želite prijaviti na AllCommunity kliknite ovdje.

Cashmailcart - je jako dobar servis za zaradu e-mailom. Plaćaju vas po reklamnoj poruci od 0.03 - 0.05$. E - mailove šalju redovito i to u prvih 3 - 5 dana dobit ćete oko 100 poruka. Ova firma ima jako moćan i Paid To Signup servis gdje će vas plaćati od 0.3$ do 30$. Također možete i klikati na bannere njihovih sponzora.

Ako se želite prijaviti na Cashmailcart kliknete ovdje.

Read2BeRich - je potpuno identičan program kao i Cashmailcart.

Ako se želite prijaviti na Read2BeRich kliknite ovdje.

 

www.croportal.net Hrvatski Web Portal - Vijesti, Informacije, Glazba, Film, Besplatni Servisi, Zanimljivosti, Smijesne slika, Opticke Iluzije,Zabava, Forum, Besplatan E-Mail, i još mnogo toga. Posjetite CROPORTAL.NET
 

 

Prijatelji
Linkovi Baneri
 • Titlovi.com
 • Developer.rs.sr
 • Partneri.cjb.net
 • tlisak.pondi.hr
 • zarada.axynet.org
 • bujrum.net
 • rados.cjb.net
 •  

   w84.org.community

  Razmijeni Link

     Razmjeni Banner 

   

  Sve Firme za zaradu

  Spedia

  E-mailpaysu 

  Earningforce

  Clixies

  Cashfiesta 

  Refrewards

  Onedollaremail

  Refercentral

  Cashsurfers

  Sacmoney

  Inboxdollars

  Cashmailcart

  Inboxcash

  Ouah

  HTmail

  Clicks4pay

  Sendmoreinfo 

  Allyousubmitters

  Hpic

  Paidmailbox

  AllCommunity

  MikesPaid4Email

  Freepassbucks

  Read2BeRich

  SexySend

  RichMails

  Paidbizopmail

  Cashmoneyemail

   

   

   

   

  Navigacija
  Home
  Osnovno O Zaradi
  Referali
  Savjeti
  FAQ - Česta Pitanja
  Primjeri
  Zarada E-Mailom
  Zarada Klikom
  Zarada Surfanjem
  Zarada Za Webmastere
  Zarada Anketama
  Top 5 Programa Za Zaradu
  Optičke Iluzije
  Testovi
  Smiješni Tekstovi
  Polifone Melodije
  MMS Slike
  SMS Zafrkancije
  SMS Ljubavne Poruke
  Java Igre Za Mobitel
  Flash Igre
  Wallpapers
  Igrice Download
  Fontovi
  Traileri
  Moji Banneri
  Prijatelji
  Webmasteri
  Chat Box
   

   

  Newsletter
  Upišite vašu e-mail adresu kako biste primili newsletter. Ispisati se možete kad god želite. Newsletter ćemo vam slati jedanput mjesečno.
   
  Glasajte za nas

  Hrvatska web Top 100

  Top-Lista.com
  Zdenkova tOP LISTA  
  BS TOP 100
  Zag Top Lista
  YU TOP 100
  100 TOP SAJTOVA
  DOMACI.DE
  KULA TOP 100
  Najbolji.com
  MD TOP LISTA
  BIH TOP 100
  Zarada Novca Top LISTa
  Anketa
       

  Anketa

  Ocijenite Stranicu

  5
  4
  3
  2
  1

   
   
   
  Trazi | Forum | Guestbook | Top Lista | Linkovi | Preporuka | Kontakt 

  Copyright © 2003-2004 Zarada Novca Team - Design By Kristijan All rights reserved.
     
   
  Posjetite!
  Banner+, Hrvatska banner mreza!

  BS-Razmjena Bannera - Besplatne-Stvari.co.yu
  BS-Razmjena Bannera - Besplatne-Stvari.co.yu


  NETWORK.COM.HR Banner Exchange

   
   

  Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
  Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments